Kuivaus­palvelut

Käytössämme on laaja valikoima erilaisia kuivureita, sivukanavapuhaltimia, aksiaalipuhaltimia, apupuhaltimia, infrapunalämmittimiä, lämpöpaneeleita ja lämpöpuhaltimia.

Kuivauspalvelut

Usein vesivahinkokohteen kuivauksen aikana talossa tai huoneistossa voidaan asua. Kalusto ja kuivausletkut pyritään sijoittamaan ja asentamaan siten, että ne häiritsevät mahdollisimman vähän asumista. Kuivaukset kestävät yleensä 2-6 viikkoa.

Jokainen vesivahinkokohde on erilainen, jonka vuoksi kuivauksen asennus räätälöidään kohteeseen sopivaksi kosteuskartoituksen sekä alustavien pinnoitteiden poistojen ja purkutöiden jälkeen.

Äkillisen vesivahingon sattuessa imuroimme tai pumppaamme irtoveden pois lattioilta ja muista tiloista, minkä jälkeen asennamme kohteeseen tilakuivauksen laskemaan tilan kosteutta sekä hoidamme tarvittaessa paikalle henkilöitä avaamaan rakenteita ja siirtämään ja varastoimaan irtaimistoa. Nopealla toiminnalla vesivahingon havaitsemisen jälkeen voidaan pelastaa arvokasta irtaimistoa ja säästää pelastettujen rakenteiden ja pinnoitteiden korjaustöissä huomattavasti.

Kuivausta seurataan säännöllisillä kosteusmittauksilla. Kuivaus lopetetaan kun rakenteen kosteuden todetaan olevan normaalilla tasolla tai vaihtoehtoisesti tasolla, joka sallii rakenteiden pinnoittamisen. Kuivauksen jälkeen laaditaan loppumittausraportti, johon kirjataan kohteessa suoritetut työt, kohteen pohjakuva kosteusmittauspisteineen, mittaustulokset sekä kuivauksessa käytetty sähkönkulutus.

Referenssit